Urządzenia i Akcesoria
Prawn laksa (Chef Degan)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
water1800 g
-
pak choy60 g
-
yellow noodles250 g
-
quail eggs8
-
fresh red chilli25 g
-
dried chillies soaked to soften6 - 7
-
vegetable oil60 g
-
torch ginger flower cut in thin slices (see Tips)45 g
-
curry powder1 ¼ tsp
-
dried shrimp (ebi shrimp)45 g
-
Indonesian yellow spice paste room temperature60 g
-
coconut milk60 g
-
sea salt adjust to taste1 tsp
-
ground white pepper adjust to taste½ tsp
-
white sugar1 tsp
-
Chicken stock paste1 tsp
-
raw tiger prawns (approx. 200 g)4
-
firm tofu cut into pieces60 g
-
lemon basil leaves (see Tips)60 g
-
fried shallots60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1041.4 mg
Białko
24.6 g
Kalorie
2541.7 kJ /
607.5 kcal
Tłuszcz
27.9 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
7.8 g
Węglowodany
63.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Onsen Eggs
50 min
Dried Chilli Mee Hoon Kueh
1 godz. 30 min
Mapo tofu
30 min
Indonesian yellow spice paste
40 min
Artichokes in Oil
Brak ocen
Chilli Lime Sauce
5 min
Singapore Laksa
55 min
Daging Merah
35 min
Prawn tempura with mango salad & spicy chilli dressing
35 min
Ayam Paprik
30 min
Kam Heong Chicken
1 godz. 20 min