Kartoffelsalat

Kartoffelsalat

4.3 63 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 porzioni

Składniki

  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 120 g di cipolla a pezzi
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 450 g di acqua
  • 1 pizzico di pepe nero in polvere
  • 1000 g di patate a fette (4 mm circa)
  • 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale fatto in casa
  • 20 g di salsa di senape
  • 30 g di aceto di mele
  • 1 pizzico di noce moscata grattugiata
  • 20 g di panna (min. 30% di grassi)

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 239 kcal / 999.9 kJ
Białko 3.7 g
Tłuszcz 9.3 g
Węglowodany 31.2 g
Błonnik 4.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...