Canapè di cetrioli con mousse di tonno

Canapè di cetrioli con mousse di tonno

4.5 43 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
32 pezzi

Składniki

  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate e asciugate
    10 g
  • di succo di limone
    30 g
  • di tonno in scatola in olio di oliva sgocciolato
    300 g
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di mascarpone
    85 g
  • filetti di acciuga sott'olio
    1 - 2
  • spicchi di aglio
    2
  • di olive nere denocciolate
    40 g
  • di capperi sott'aceto sgocciolati
    15 g
  • di sale fino
    ¼ di cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    ¼ di cucchiaino
  • cetriolo a rondelle (5 mm)
    1
  • peperoncino piccante rosso, fresco a rondelle (2 mm)
    1

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 38 kcal / 157 kJ
Białko 2.8 g
Tłuszcz 2.7 g
Węglowodany 0.4 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 0 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...