Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 - 1000 g de carne de cordero en trozos
- 60 g de dientes de ajo
- 8 - 10 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 30 g de aceite de oliva
- 20 g de manteca de cerdo
- ½ cucharadita de sal
- ¼ cucharadita de pimienta negra molida
- 100 g de vino blanco
- 2 cucharadas de vinagre
- 1 - 2 cucharadas de pan rallado
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1446 kJ / 346 kcal
- Białko
- 26.2 g
- Węglowodany
- 5.7 g
- Tłuszcz
- 24.3 g
- Błonnik
- 0.3 g
Alternatywne przepisy
Alitas de pollo al ajillo
30 Min
Pollo a la cerveza negra
45min
Costillas al vino con arroz
1 Std.
Pollo al chimichurri
30 Min
Conejo a la sidra
1 Std.
Conejo con mojo picón
20min
Codornices al limón
45min
Carrilleras de ibérico en adobo de cerveza negra
4h 20min
Caldereta manchega
1 Std.
Costillas con miel y mostaza en papillote
1 Std.
Costillas de cerdo con salsa barbacoa
35min
Conejo a la mostaza
50 Min