Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g de tomate triturado en conserva
- 20 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 4 - 6 cangrejos de río
- 130 g de arroz de grano redondo
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- 1 cucharadita de pimentón picante
- ½ cucharadita de sal
- 400 g de caldo de pescado
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2104 kJ / 503 kcal
- Białko
- 16.13 g
- Węglowodany
- 51.44 g
- Tłuszcz
- 25.89 g
- Błonnik
- 1.67 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Arroz con cangrejos de río
35min
Bígaros al vapor de algas
30 Min
Gambones o langostinos marinados en papillote
2 Std. 30 Min
Gambones a la parrilla con ensalada agridulce de cebolla roja y cherrys
30 Min
Buey de mar relleno a la provenzal
2 Std.
Costillas asadas y champiñones al ajillo
1 Std.
Cangrejos de río en salsa
30 Min
Cigalas al ajillo
20min
Mariscada
3h 30min
Mejillones al vapor con salsa picante
45min
Arroz meloso con cigalas
45min
Arroz con bogavante
1 Std.