Urządzenia i Akcesoria
Schwarzwälder-Kirsch-Konfitüre
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
6 Schraubgläser
Składniki
-
Zartbitter-Schokolade (70% Kakao) in Stücken100 g
-
Kirschen entsteint1000 g
-
neutrales Pflanzenfett z.B. Kokosöl1 TL
-
Gelierzucker 3:1500 g
-
Kirschwasser25 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Schraubglas
Białko
3 g
Kalorie
2343 kJ /
560 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
3.8 g
Węglowodany
111 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 3/2019
43 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Johannisbeergelee
25 min
Sauerkirsch-Bananen-Konfitüre
35 min
Sauerkirsch-Schoko-Konfitüre
25 min
Mandarinen-Gelee
30 min
Mirabellen-Konfitüre
20 min
Brombeer-Cassis-Konfitüre
30 min
Kirschkonfitüre mit Mandellikör
40 min
Pfirsich-Aprikosen-Konfitüre
25 min
Kirschkonfitüre
25 min
Stachelbeer-Sekt-Konfitüre
25 min
Orangenkonfitüre
45 min
Blaubeer-Rotwein-Gelee
30 min