Urządzenia i Akcesoria
Bellini-Konfitüre
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
5 Schraubgläser
Składniki
-
Pfirsiche reif, fest, entsteint, geviertelt1200 g
-
Gelierzucker 3:1500 g
-
Limette Bio, 1 TL Schale fein abgerieben, Saft ausgepresst1
-
Prosecco200 g
-
neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp1 TL
-
Orangenlikör (z.B. Cointreau)10 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Schraubglas
Białko
2 g
Kalorie
2212 kJ /
522 kcal
Tłuszcz
1 g
Węglowodany
122 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ESSEN & TRINKEN 4/2018
61 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Aprikosen-Konfitüre
30 min
Sauerkirsch-Schoko-Konfitüre
25 min
Schwarzwälder-Kirsch-Konfitüre
25 min
Mandarinen-Gelee
30 min
Pfirsich-Melba-Konfitüre
25 min
Kirschkonfitüre mit Mandellikör
40 min
Pfirsich-Aprikosen-Konfitüre
25 min
Blutorangen-Mango-Marmelade
25 min
Blaubeer-Rotwein-Gelee
30 min
Pfirsichkonfitüre mit Holunderblütensirup
25 min
Stachelbeer-Sekt-Konfitüre
25 min
Birnenkonfitüre
20 min