Urządzenia i Akcesoria
Mandarinen-Gelee
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
6 Schraubgläser
Składniki
-
Mandarinensaft frisch gepresst750 g
-
Zitronensaft frisch gepresst100 g
-
Gelierzucker 2:1500 g
-
neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp1 TL
-
Vanillelikör (z. B. Licor 43)30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Schraubglas
Białko
2 g
Kalorie
1725 kJ /
412 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0.3 g
Węglowodany
96 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 6/2018
43 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Johannisbeergelee
25 min
Aprikosen-Konfitüre
30 min
Erdbeer-Grapefruit-Gelee
35 min
Erdbeer-Gelee
1 godz.
Bellini-Konfitüre
40 min
Kirschkonfitüre mit Mandellikör
40 min
Pfirsich-Aprikosen-Konfitüre
25 min
Blaubeer-Rotwein-Gelee
30 min
Kiba-Gelee
25 min
Birnenkonfitüre
20 min
Orangenkonfitüre
45 min
Waldfrucht-Gelee
35 min