Urządzenia i Akcesoria
Kiba-Gelee
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 Schraubgläser
Składniki
-
Kirschnektar450 g
-
Bananennektar450 g
-
Gelierzucker 2:1500 g
-
Zitronensäure (5 g)1 Pck.
-
neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp1 TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Schraubglas
Białko
1 g
Kalorie
2659 kJ /
627 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
154 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Johannisbeergelee
25 min
Sauerkirsch-Schoko-Konfitüre
25 min
Erdbeer-Gelee
1 godz.
Mandarinen-Gelee
30 min
Blaubeer-Rotwein-Gelee
30 min
Brombeergelee
1 godz.
Zwetschgenmus
1 godz.
Orangen-Holunderblüten-Aufstrich
25 min
Apfelgelee aus ganzen Äpfeln
4 godz.
Birnenkonfitüre
20 min
Waldfrucht-Gelee
35 min
Apfelgelee
5 godz. 30 min