Kiba-Gelee

Kiba-Gelee

3.9 61 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 Schraubgläser

Składniki

  • Kirschnektar
    450 g
  • Bananennektar
    450 g
  • Gelierzucker 2:1
    500 g
  • Zitronensäure (5 g)
    1 Pck.
  • neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
    1 TL

Wartości odżywcze na 1 Schraubglas

Kalorie 627 kcal / 2659 kJ
Białko 1 g
Tłuszcz 0 g
Węglowodany 154 g
Błonnik 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...