
Urządzenia i Akcesoria
Blaubeer-Rotwein-Gelee
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 Gläser
Składniki
-
Blaubeeren1000 g
-
Rotwein, lieblich300 g
-
Vanilleschote längs halbiert1
-
Nelken, gemahlen1 Msp.
-
Zimt½ TL
-
Gelierzucker 2:1500 g
-
neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp1 TL
Wartości odżywcze na 4 Gläser
Kalorie
2687 kcal /
11261 kJ
Białko
11 g
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
566 g
Błonnik
49 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Kochen mit Rotwein
11 Przepisów
Niemcy
Niemcy