Urządzenia i Akcesoria
Pfirsich-Melba-Konfitüre
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
6 Schraubgläser
Składniki
-
Himbeeren400 g
-
Wasser20 g
-
Pfirsiche entkernt, reif, geschält, in Stücken700 g
-
Vanilleschote nur das Mark½
-
Gelierzucker 2:1500 g
-
neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp1 TL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Schraubglas
Białko
2 g
Kalorie
1784 kJ /
426 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
5.4 g
Węglowodany
97 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sommer im Glas
10 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Mirabellen-Vanille-Konfitüre
35 min
Aprikosen-Konfitüre
30 min
Rhabarber-Erdbeer-Konfitüre
30 min
Johannisbeer-Zitronen-Konfitüre
20 min
Heidelbeerkonfitüre mit weißer Schokolade
30 min
Erdbeer-Mango-Konfitüre
30 min
Kirschkonfitüre mit Mandellikör
40 min
Pfirsich-Aprikosen-Konfitüre
25 min
Erdbeer-Holunderblüten-Konfitüre
20 min
Erdbeer-Rhabarber-Konfitüre mit Basilikum
2 godz. 20 min
Johannisbeer-Mango-Konfitüre
25 min
Pfirsichkonfitüre mit Holunderblütensirup
25 min