
Urządzenia i Akcesoria
Kirsch-Mandel-Konfitüre
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
3 Schraubgläser
Składniki
-
Sauerkirschen entsteint750 g
-
Gelierzucker 2:1500 g
-
Zitronensaft50 g
-
Kirschwasser50 g
-
Zitronensäure (5 g)1 Pck.
-
neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp1 TL
-
Mandelstifte50 g
Wartości odżywcze na 1 Schraubgläser
Kalorie
946 kcal /
4005 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
193 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

ESSEN & TRINKEN 4/2018
61 Przepisów
Niemcy
Niemcy