腊八豆蒸腊肉

腊八豆蒸腊肉

5.0 1 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
2 人份

Składniki

  • 腊肉 选用湖南腊肉,切片
    200 克
  • 腊八豆
    100 克
  • 菜籽油
    25 克
  • 蒸煮用
    500 克

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 23.4 g
Kalorie 4443.5 kJ / 1062 kcal
Tłuszcz 102.5 g
Błonnik 0 g
Węglowodany 10.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...