Sauté de veau au chorizo

Sauté de veau au chorizo

4.0 246 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions

Składniki

  • 80 g d'oignon coupé en deux
  • 1 gousse d'ail
  • 200 g de chorizo doux, sans la peau (100 g détaillés en cubes et 100 g coupés en rondelles)
  • 200 g de vin blanc sec
  • 300 g d'eau
  • 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 800 g de sauté de veau coupé en morceaux (2-3 cm environ)
  • 1200 g de pommes de terre détaillées en cubes (2 cm)
  • 50 g de crème liquide, 30% m.g. min.

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 544.2 kcal / 2282.5 kJ
Białko 41.7 g
Tłuszcz 22.5 g
Węglowodany 35.8 g
Błonnik 4.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...