Urządzenia i Akcesoria
Strudelgrundteig - ohne Ei
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
340 g
Składniki
-
Weizenmehl, glatt etwas mehr zum Bemehlen200 g
-
Wasser lauwarm125 g
-
1 EL RapsölSonnenblumenöl etwas mehr für die Hände1 EL
-
Salz1 Prise
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 340 g
Sód
156 mg
Białko
20 g
Kalorie
3321 kJ /
794 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
142 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sonntags-Striezel
2 godz. 15 min
Fastenbeugerl
1 godz. 30 min
Wurstknödel
1 godz. 20 min
Topfenstrudel
2 godz. 10 min
Powidl
8 godz.
Kardinalschnitten
3 godz.
Buchteln mit Powidl
2 godz. 20 min
Mohnstrudel
2 godz. 30 min
Apfelschlangerl
2 godz.
Polsterzipfl
2 godz. 10 min
Salzstangerl
1 godz. 25 min
Burgenländerkipferl
1 godz. 25 min