Urządzenia i Akcesoria
Ribiselgelee
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 55 min
6 Schraubgläser
Składniki
-
frische rote Ribiseln mit Stielen1400 g
-
Sonnenblumenöl10 g
-
Gelierzucker 2:1 (à 500 g)1 Packung
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Schraubglas
Białko
1 g
Kalorie
1890 kJ /
451 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
105 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Marillenmarmelade
35min
Erdbeermarmelade 1:1
55min
Heidelbeermarmelade
55min
Marillenmarmelade mit Vanille
1h 5min
Hollerkoch
2h 50min
Ribiselgelee mit Lavendel und Prosecco
1h 10min
Kirschenmarmelade mit Schokomarzipan
1h 20min
Erdbeermarmelade mit Holunderblüten
35min
Erdbeermarmelade
25min
Marillenröster
30min
Zwetschken-Mohn-Marmelade mit Rum
55min
Zwetschkenröster
1h 30min