Urządzenia i Akcesoria
Marillenröster
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
3 Schraubgläser
Składniki
-
Wasser100 g
-
Gelierzucker 3:1250 g
-
Marillen halbiert und entkernt1000 g
-
Mandelstifte50 g
-
Zitronensaft20 g
-
Rum (80 % Vol.), für die Deckel der Schraubgläser
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Schraubglas
Białko
7 g
Kalorie
2482 kJ /
591 kcal
Tłuszcz
9.3 g
Błonnik
7.6 g
Węglowodany
111.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
WILLKOMMEN
17 Przepisów
Austria
Austria
Może spodoba Ci się również...
Marillenmarmelade
35 min
Marilleneis
15 min
Marillenmarmelade mit Vanille
1 godz. 5 min
Marillenkompott mit Lavendel und Pistazien
2 godz. 30 min
Hollerkoch
2 godz. 50 min
Ribiselgelee mit Lavendel und Prosecco
1 godz. 10 min
Marillennektar
2 godz.
Ribiselgelee
55 min
Marillenknödel "die Besten"
1 godz.
Powidl
8 godz.
Zwetschkenröster
1 godz. 30 min
Topfenknödel mit Zwetschkenröster
50 min