
Urządzenia i Akcesoria
Devil's food cake (Torta del Diavolo)
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 5 godz.
12 fette
Składniki
Torta Devil
-
di zucchero425 g
-
di burro a temperatura ambiente a tocchetti (2 cm circa) + q.b.340 g
-
di latte100 g
-
uova (da 60 g)4
-
di farina tipo 00 + q.b.425 g
-
di cacao amaro in polvere65 g
-
di acqua calda75 g
-
di bicarbonato di sodio1 cucchiaino
Ganache al cioccolato
-
di panna (min. 30% di grassi)750 g
-
di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi750 g
Wartości odżywcze na 1 fetta
Kalorie
1087 kcal /
4548 kJ
Białko
13.8 g
Tłuszcz
70.2 g
Węglowodany
100 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Dolce effetto
60 Przepisów
Włochy
Włochy