![Ganache al cioccolato bianco Ganache al cioccolato bianco](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/DB347526-ACFF-4A65-B740-024CA00D8342/Derivates/9B21A5C0-E860-4D46-A4F3-926B8469583B.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di panna (35% di grassi)
- 300 g di cioccolato bianco a pezzi piccoli
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 9878 kJ / 2361 kcal
- Białko
- 25 g
- Węglowodany
- 166 g
- Tłuszcz
- 182 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20p
Segreto federiciano
2h 30min
Glassa al burro
10p
Glassa di zucchero
10p
Red velvet cake
1 Std. 15 Min
Mini muffin con frosting al mascarpone
1h
Crema al burro al cacao
10p
Torta Red velvet
3 Std.
Ganache al cioccolato
12 godz. 20 min
Cioccolato temperato
15 min
Glassa al cioccolato
20p
Cream tart
4h