Torta brownie al cioccolato e crema al caramello salato

3.4 23 oceny
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 3 godz.
12 fette

Składniki

Pan di spagna al cioccolato
  • 60 g di burro a pezzi + q.b.
  • 250 g di zucchero
  • 8 uova (circa 53-63 g l'uno)
  • 170 g di farina autolievitante
  • 80 g di cacao amaro in polvere
  • 2 pizzichi di sale
Farcitura al caramello salato
  • 100 g di caramello liquido
  • 100 g di burro a pezzi
  • 1 cucchiaino di sale a piacere
  • 680 g di panna (min. 30% di grassi) di cui 600 g fredda

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 525.2 kcal / 2197.3 kJ
Białko 9.4 g
Tłuszcz 37.3 g
Węglowodany 43.5 g
Błonnik 2.9 g
Tłuszcz nasycony 21.9 g
Sód 488 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...