Torta brownie al cioccolato e crema al caramello salato

3.4 23 oceny
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 3 godz.
12 fette

Składniki

Pan di spagna al cioccolato
  • di burro a pezzi + q.b.
    60 g
  • di zucchero
    250 g
  • uova (circa 53-63 g l'uno)
    8
  • di farina autolievitante
    170 g
  • di cacao amaro in polvere
    80 g
  • di sale
    2 pizzichi
Farcitura al caramello salato
  • di caramello liquido
    100 g
  • di burro a pezzi
    100 g
  • di sale a piacere
    1 cucchiaino
  • di panna (min. 30% di grassi) di cui 600 g fredda
    680 g

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 525.2 kcal / 2197.3 kJ
Białko 9.4 g
Tłuszcz 37.3 g
Węglowodany 43.5 g
Błonnik 2.9 g
Tłuszcz nasycony 21.9 g
Sód 488 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...