![Trancetti bigusto Trancetti bigusto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6fc56bcb-1695-4e58-a6ed-f9ffa14c1df2/Derivates/ab67e2e8-f818-4414-91b2-963ead7545eb.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pan di Spagna
- burro q.b.
- 4 uova
- 120 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci
Crema
- 40 g di zucchero
- 150 g di cioccolato bianco a pezzi
- 250 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 1 cucchiaino di cacao amaro in polvere
Terminare la preparazione
- latte q.b.
- Wartości odżywcze
- na 12 pezzi
- Kalorie
- 11277 kJ / 2694 kcal
- Białko
- 76.7 g
- Węglowodany
- 356.8 g
- Tłuszcz
- 106 g
- Tłuszcz nasycony
- 1057.9 g
- Błonnik
- 2.9 g
Alternatywne przepisy
Torta di rose al gianduia
4 Std. 10 Min
Biscotto genoise al cacao
1h 10min
Biscotti cuore morbido al caramello
2 godz. 40 min
Girelle al cioccolato
9 godz. 40 min
Merendina alla crema gianduia
1 godz. 30 min
Cornetto gigante
6h
Zufoli
5 godz.
Brioche morbide molisane
7 Std.
Girelle bicolore
3sa
Trancetti all'albicocca
1h 10min
Rotolo alla frutta
1h 25min
Torta paradiso con mousse alla crema gianduia
1 godz. 30 min