
Urządzenia i Akcesoria
Charlotte al pandoro e spumante
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz. 50 min
8 porzioni
Składniki
-
di zucchero100 g
-
di spumante + q.b120 g
-
tuorli3
-
di gelatina in fogli ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati4 g
-
di panna (min. 30% di grassi) fredda250 g
-
di pandoro150 g
-
di ciliegie sotto spirito snocciolate + q.b60 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
287.7 kcal /
1203.8 kJ
Białko
3.9 g
Tłuszcz
16.9 g
Węglowodany
28.2 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Sód
75.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Cenone in allegria
10 Przepisów
Włochy
Włochy