Charlotte al pandoro e spumante

Charlotte al pandoro e spumante

4.9 14 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz. 50 min
8 porzioni

Składniki

  • di zucchero
    100 g
  • di spumante + q.b
    120 g
  • tuorli
    3
  • di gelatina in fogli ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
    4 g
  • di panna (min. 30% di grassi) fredda
    250 g
  • di pandoro
    150 g
  • di ciliegie sotto spirito snocciolate + q.b
    60 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 287.7 kcal / 1203.8 kJ
Białko 3.9 g
Tłuszcz 16.9 g
Węglowodany 28.2 g
Błonnik 0.4 g
Tłuszcz nasycony 10 g
Sód 75.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...