Urządzenia i Akcesoria
Pajeon (Savoury Seafood Pancake)
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 45 min
2 pieces
Składniki
Dipping Sauce
-
garlic clove1
-
dark soy sauce2 Tbsp
-
water1 Tbsp
-
brown rice vinegar½ Tbsp
-
sesame oil½ Tbsp
-
spring onion thinly sliced (5 mm)1
-
caster sugar1 tsp
-
toasted sesame seeds1 tsp
-
dried chilli flakes1 pinch
Pajeon
-
garlic cloves2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
plain flour90 g
-
cornflour2 Tbsp
-
fine sea salt½ tsp
-
water180 g
-
vegetable oil for frying
-
spring onions halved lengthways10
-
raw, unpeeled large prawns250 g
-
fresh red chilli thinly sliced1
-
large eggs beaten2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
37 g
Kalorie
2568 kJ /
612 kcal
Tłuszcz
24 g
Węglowodany
59 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Homemade Fish Ball Soup
2 godz.
Shallot Oil
25 min
Sautéed Aubergine (200 g)
30 min
Mapo tofu
15 min
Mango on Coconut Sticky Rice
55 min
Vietnamese Meatballs with Chilli Sauce
25 min
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1 godz.
Chinese Vermicelli with Prawns and Garlic Sauce
1 godz. 15 min
Kalguksu (Chicken Noodle Soup)
1 godz. 15 min
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1 godz. 25 min
Vietnamese Lemongrass Chicken
1 godz. 5 min
Prawns and Cuttlefish with Celery
30 min