Urządzenia i Akcesoria
Pajeon (Savoury Seafood Pancake)
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 45 min
2 pieces
Składniki
Dipping Sauce
-
garlic clove1
-
dark soy sauce2 Tbsp
-
water1 Tbsp
-
brown rice vinegar½ Tbsp
-
sesame oil½ Tbsp
-
spring onion thinly sliced (5 mm)1
-
caster sugar1 tsp
-
toasted sesame seeds1 tsp
-
dried chilli flakes1 pinch
Pajeon
-
garlic cloves2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
plain flour90 g
-
cornflour2 Tbsp
-
fine sea salt½ tsp
-
water180 g
-
vegetable oil for frying
-
spring onions halved lengthways10
-
raw, unpeeled large prawns250 g
-
fresh red chilli thinly sliced1
-
large eggs beaten2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
37 g
Kalorie
2568 kJ /
612 kcal
Tłuszcz
24 g
Węglowodany
59 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pineapple Tarts
1 godz. 30 min
Hotteok (Sweet Filled Pancakes)
1 godz. 50 min
Gaji Namul (Steamed Aubergine Side Dish)
45 min
Char Siu Pastries
6 godz. 10 min
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1 godz. 25 min
Stir-fried Clams
35 min
Ondeh-Ondeh Cupcakes
1 godz. 15 min
Miso Soup with Vegetables
30 min
Wonton Soup
1 godz.
Kalguksu (Chicken Noodle Soup)
1 godz. 15 min
Bibimbap (Beef Rice Bowl)
1 godz. 25 min
Homemade Pandan Kaya
55 min