Urządzenia i Akcesoria
Kalguksu (Chicken Noodle Soup)
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
Dough
-
plain flour plus extra for dusting230 g
-
cornflour30 g
-
water130 g
-
vegetable oil1 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
Chicken
-
onions sliced (1 cm)80 g
-
water plus extra for cooking noodles1000 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
chicken breasts cut in pieces (2 cm)350 g
-
garlic cloves to taste8 - 10
-
sesame oil plus extra for drizzling2 ½ Tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
Soup
-
fine sea salt1 pinch
-
spring onions thinly sliced (5 mm), for garnishing2
-
Korean chilli paste (gochujang) (opcjonalnie) for serving
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
28 g
Kalorie
1852 kJ /
440 kcal
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
50 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bulgogi (Pan-fried Marinated Beef)
1 godz. 20 min
Tom Yam Mee Hoon
30 min
Masala Squid
25 min
Korean Fried Chicken
3 godz. 10 min
Pajeon (Savoury Seafood Pancake)
45 min
Chilli Stuffed Fish
1 godz.
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1 godz. 25 min
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1 godz. 25 min
Vietnamese Lemongrass Chicken
1 godz. 5 min
Ayam Madu Berempah (Honey Spiced Chicken)
30 min
Mee Hailam (Hailam Noodles)
25 min
Braised Yee Mee
30 min