
Urządzenia i Akcesoria
Kalguksu (Chicken Noodle Soup)
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
Dough
-
plain flour plus extra for dusting230 g
-
cornflour30 g
-
water130 g
-
vegetable oil1 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
Chicken
-
onions sliced (1 cm)80 g
-
water plus extra for cooking noodles1000 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
chicken breasts cut in pieces (2 cm)350 g
-
garlic cloves to taste8 - 10
-
sesame oil plus extra for drizzling2 ½ Tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
Soup
-
fine sea salt1 pinch
-
spring onions thinly sliced (5 mm), for garnishing2
-
Korean chilli paste (gochujang) (opcjonalnie) for serving
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
440 kcal /
1852 kJ
Białko
28 g
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
50 g