Urządzenia i Akcesoria
Potato Peratal
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
potatoes cut in cubes (2 cm x 2 cm)600 g
-
water1000 g
-
cooking oil20 g
-
onions cut in halves50 g
-
curry leaves deveined3 stalks
-
green chilli deseeded, sliced1
-
tomato cut in wedges1
-
chilli paste1 tbsp
-
salt adjust to taste1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
595 mg
Białko
5 g
Kalorie
953 kJ /
228 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
42 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Prawn Biryani
1 Std. 15 Min
Roselle Payasam
35 Min
Idli
15 Std. 40 Min
Jeera rice (Cumin rice)
45 Min
Whole fish curry
45 Min
Chapatis
1 Std.
Thosai (Rice and Lentil Pancakes)
9 Std. 10 Min
Ghee Roasted Chicken
1 Std. 15 Min
Mutton Peratal
1 Std. 25 Min
Ghee Rice
1 Std. 15 Min
Vegetable Sambar
35 Min
Rasam
20 Min