Urządzenia i Akcesoria
Potato Peratal
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
potatoes cut in cubes (2 cm x 2 cm)600 g
-
water1000 g
-
cooking oil20 g
-
onions cut in halves50 g
-
curry leaves deveined3 stalks
-
green chilli deseeded, sliced1
-
tomato cut in wedges1
-
chilli paste1 tbsp
-
salt adjust to taste1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
595 mg
Białko
5 g
Kalorie
953 kJ /
228 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
42 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Trader's Rice with Tuna Gulai and Acar
1 godz. 40 min
Sambhar (Vegetable Dhall)
50 min
Sup Kambing (Aromatic Lamb Soup)
2 godz. 20 min
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
25 min
Ghee Roasted Chicken
1 godz. 15 min
Chapatis
1 godz.
Vegetable Sambar
35 min
Rasam
20 min
Malabar Prawn Curry
1 godz. 25 min
Mutton Peratal
1 godz. 25 min
Ghee Rice
1 godz. 15 min
Bubur Jagung (Sweet Corn Porridge)
30 min