Urządzenia i Akcesoria
Potato Peratal
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
potatoes cut in cubes (2 cm x 2 cm)600 g
-
water1000 g
-
cooking oil20 g
-
onions cut in halves50 g
-
curry leaves deveined3 stalks
-
green chilli deseeded, sliced1
-
tomato cut in wedges1
-
chilli paste1 tbsp
-
salt adjust to taste1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
595 mg
Białko
5 g
Kalorie
953 kJ /
228 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
42 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15 min
Rasam
20 min
Vegetable Sambar
35 min
Sambhar (Vegetable Dhall)
50 min
Lion's Mane Mushroom Curry
45 min
Idli
15 godz. 40 min
Whole fish curry
45 min
Indian Pilaf Rice
1 godz.
Sup Sayur Campur (Mixed Vegetable Soup)
15 min
Ghee Roasted Chicken
1 godz. 15 min
Mutton Peratal
1 godz. 25 min
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
20 min