Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de coulis de tomates, de préférence aromatisé à l’ail et aux herbes
- 4 pilons de poulet, avec la peau
- 500 g d'eau
- du sel
- 50 g de pâtes sèches alphabet
- du poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1296 kJ / 309 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 13 g
Alternatywne przepisy
Soupe paysanne au lard
55min
Soupe de pâtes
35min
Soupe de haricots blancs, jambon et persillade
20min
Soupe façon couscous
40min
Tortellini au bouillon, tomate et basilic
25min
Soupe de tomate aux vermicelles
30min
Soupe de poulet à l'estragon
25min
Soupe complète au blé et aux légumes
45min
Soupe à l'oignon rouge et boulettes de viande
40min
Soupe rustique
12 godz.
Tortellini au fromage, bouillon aux petits pois
25min
Soupe mexicaine du placard
25min