Wersje kompatybilne
Pizza Gourmet con tacchino arrosto, Parmigiano reggiano e glassa di soia
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g di sale + q.b.
- 25 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 250 g di acqua
- ½ cubetto di lievito di birra fresco sbriciolato (vedere consigli)
- 400 g di farina di kamut
- 10 g di sale
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di insalata valeriana
- 100 g di tacchino arrosto a fette
- 100 g di Parmigiano reggiano in scaglie
- glassa di soia, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2494 kJ / 596 kcal
- Białko
- 28.1 g
- Węglowodany
- 64.6 g
- Tłuszcz
- 25.1 g
- Błonnik
- 8.7 g
Alternatywne przepisy
Pizzette marinare
1 Std. 35 Min
Pizza Gourmet con salmone e avocado
3 Std. 30 Min
Filetti di pesce persico con polenta di mais fresco
1h 5min
Pizza frescolina
1 godz. 40 min
Pizza Gourmet con spada affumicato e nocciole
4h
Pizza Gourmet con bresaola finocchi, arance e olive nere
3 Std. 10 Min
Pizza Gourmet nera con porri, stracchino e gamberetti
3 godz. 20 min
Pizza Gourmet con friggitelli e alici marinate
4h
Pizza alla farina di farro
2u. 10min
Pizza integrale con crema di asparagi, mascarpone e salmone affumicato
5 Std. 30 Min
Pizza con pesto di pistacchio, stracciatella e mortadella
4h
Pizza alle tre farine
1h 55 min