![Pizza Gourmet con tacchino arrosto, Parmigiano reggiano e glassa di soia Pizza Gourmet con tacchino arrosto, Parmigiano reggiano e glassa di soia](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/d6430528-5658-477d-a81c-79bcfc18edad/Derivates/31bd16ad-eece-4c17-98a0-b9119fbc31d1.jpg)
Wersje kompatybilne
Pizza Gourmet con tacchino arrosto, Parmigiano reggiano e glassa di soia
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g di sale + q.b.
- 25 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 250 g di acqua
- ½ cubetto di lievito di birra fresco sbriciolato (vedere consigli)
- 400 g di farina di kamut
- 10 g di sale
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di insalata valeriana
- 100 g di tacchino arrosto a fette
- 100 g di Parmigiano reggiano in scaglie
- glassa di soia, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2494 kJ / 596 kcal
- Białko
- 28.1 g
- Węglowodany
- 64.6 g
- Tłuszcz
- 25.1 g
- Błonnik
- 8.7 g
Alternatywne przepisy
Pizza Gourmet con spada affumicato e nocciole
4h
Pizza Gourmet insalata, salsa cocktail gamberetti e salmone
4h
Spiedini di frutta con emulsione allo yogurt e arancia
20p
Schiacciata di farro alla cipolla di Tropea
3 Std.
Focaccia integrale con melanzane e pancetta
3h 20min
Corona di pane sfogliato ai cereali
6 Std. 10 Min
Pizza Gourmet con bresaola finocchi, arance e olive nere
3 Std. 10 Min
Pizza Gourmet con salmone e avocado
3 godz. 30 min
Focaccia con crema spalmabile all'avocado
2 Std. 20 Min
Schiacciata anguria e prosciutto Serrano
1 Std. 15 Min
Focaccia primavera
3 Std.
Pizza alle tre farine
1h 55min