Panna cotta allo yogurt greco e pesche

Panna cotta allo yogurt greco e pesche

4.4 38 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
6 bicchieri

Składniki

Panna cotta
  • di panna (35% di grassi)
    250 g
  • di latte intero
    100 g
  • di yogurt greco
    200 g
  • di zucchero
    60 g
  • di essenza di vaniglia
    1 cucchiaino
  • di gelatina in fogli ammollati in acqua fredda e strizzati
    6 g
Coulis alle pesche
  • di pesche nettarine sbucciate e in quarti
    500 g
  • di zucchero
    50 g
  • di succo di limone spremuto fresco e filtrato
    40 g

Wartości odżywcze na 1 bicchiere

Kalorie 263 kcal / 1100 kJ
Białko 4.1 g
Tłuszcz 15.4 g
Węglowodany 26.9 g
Błonnik 1.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...