Urządzenia i Akcesoria
Burro alle acciughe
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 20 min
1 Ricetta completa
Składniki
-
6 - 8 filetti di acciuga sott'olio sgocciolati
-
200 g di burro morbido, a pezzi (vedere varianti)
-
1 - 2 pizzichi di sale
-
½ limone preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Ricetta completa
Białko
9.4 g
Kalorie
6606 kJ /
1579 kcal
Tłuszcz
170.2 g
Węglowodany
2.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Burro aromatico
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Maionese al curry
15 min
Pappa al pomodoro con stracciatella
45 min
Crema all'aglio
50 min
Maionese
10 min
Pere, formaggio e miele
15 min
Burro al tonno
1 godz. 20 min
Burro all'erba cipollina
1 godz. 15 min
Crema di Cogne
15 min
Agliata verde
15 min
Burro alla Maître d’Hotel
50 min
Pappa al pomodoro
35 min
Paté di fegatini
30 min