Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 - 8 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 200 g di burro morbido, a pezzi (vedere varianti)
- 1 - 2 pizzichi di sale
- ½ limone preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 6606 kJ / 1579 kcal
- Białko
- 9.4 g
- Węglowodany
- 2.7 g
- Tłuszcz
- 170.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Composta di cipolle rosse
2h
Crostini con fegatini di pollo
40 Min
Condimento al Gorgonzola alla maniera Usa
10min
Crema all'aglio
50 Min
Maionese
10min
Olio allo za'atar
1h 10min
Burro all'arancia
3 Std. 30 Min
Burro Montpellier
Brak ocen
Burro alla Maître d’Hotel
50 Min
Pappa al pomodoro
35 Min
Gelato al Parmigiano reggiano
10h 40min
Paté di fegatini
30 Min