Urządzenia i Akcesoria
Burro alla Maître d’Hotel
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
1 Ricetta completa
Składniki
-
30 g di prezzemolo fresco le foglioline lavate e asciugate
-
20 g di succo di limone spremuto fresco
-
1 - 2 pizzichi di sale
-
1 pizzico di pepe bianco macinato fresco
-
200 g di burro morbido, a pezzi (vedere varianti)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Ricetta completa
Białko
2.8 g
Kalorie
6372 kJ /
1523 kcal
Tłuszcz
167 g
Błonnik
1.5 g
Węglowodany
2.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Burro aromatico
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Salsa tartara
10 min
Burro mediterraneo
5 godz. 20 min
Salsa bernese
20 min
Gazpacho
15 min
Pere al vino rosso
3 godz. 20 min
Salsa olandese
30 min
Lattuga romana con salsa al Gorgonzola e granella di prosciutto
45 min
Mini pavlove
2 godz. 30 min
Merluzzo in salsa aioli
1 godz.
Kartoffelsalat
50 min
Burro alle acciughe
4 godz. 20 min
Burro all'erba cipollina
1 godz. 15 min