![Burro alla Maître d’Hotel Burro alla Maître d’Hotel](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/200185_0-0-3538-3538.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 20 g di succo di limone spremuto fresco
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato fresco
- 200 g di burro morbido, a pezzi (vedere varianti)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 6372 kJ / 1523 kcal
- Białko
- 2.8 g
- Węglowodany
- 2.5 g
- Tłuszcz
- 167 g
- Błonnik
- 1.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Maionese
10 Min
Burro alle acciughe
4 Std. 20 Min
Burro all'erba cipollina
1hod. 15min
Burro all'arancia
3 Std. 30 Min
Burro Montpellier
Brak ocen
Burro mediterraneo
5h 20min
Concentrato di pomodoro
10 Min
Budini aromatici al pomodoro
1hod. 10min
Salsa bernese
20 Min
Salsa di cipolle rosse e mele
40min
Gelato alla mozzarella di bufala con pesto al basilico
10h 20 min
Salsa olandese (TM6)
15 Min