
Urządzenia i Akcesoria
Biscotti al burro, mandorle e peperoncino
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz.
25 pezzi
Składniki
-
di farina tipo 00100 g
-
di lievito in polvere per dolci½ cucchiaino
-
di amido di mais (maizena)15 g
-
di burro morbido, a pezzi65 g
-
di zucchero50 g
-
di latte25 g
-
di sale1 pizzico
-
di mandorle pelate80 g
-
di peperoncino rosso secco1 cucchiaino
-
di cacao in polvere10 g
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
65 kcal /
271 kJ
Białko
1 g
Tłuszcz
4 g
Węglowodany
6 g
Błonnik
0.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Biscottini
10 Przepisów
Włochy
Włochy