Urządzenia i Akcesoria
Caesar Salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
Salad
-
water18 oz
-
large eggs4
-
bread cubed (½ in.)7 oz
-
extra virgin olive oil3 tbsp
-
romaine lettuce cut into strips20 oz
Dressing
-
light olive oil divided8 ½ oz
-
Parmesan cheese cut into pieces5 ½ oz
-
garlic cloves3
-
anchovy fillet, in oil drained2 oz
-
mustard2 tsp
-
lime juice3 tbsp
-
Worcestershire sauce1 tbsp
-
freshly ground pepper¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
water2 ½ oz
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 6 portion
Białko
15 g
Kalorie
1945 kJ /
465 kcal
Tłuszcz
36 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Taste of Home
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Tuna Tartare
40 min
Tzatziki
20 min
Guacamole
5 min
Basil Pesto
10 min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Pico De Gallo
15 min
Red Pepper Spanish "Tortilla" with Olive Tapenade
55 min
Jalapeño Chicken Lettuce Wraps with Guacamole
30 min
Carrot, Feta and Mint Salad
40 min
Green Chili Deviled Eggs
40 min
Chimichurri Steak Pita Sandwich
40 min
Eggcellent Caesar Dressing
10 min