Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de pain d'épices, coupé en morceaux
- 75 g de chocolat au lait, détaillé en morceaux
- 180 g de lait
- 40 g de purée d'amande (voir "Conseil(s)")
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 5362 kJ / 1278 kcal
- Białko
- 24 g
- Węglowodany
- 162 g
- Tłuszcz
- 57 g
- Błonnik
- 8 g
Alternatywne przepisy
Pâte à tartiner chocolat-noisette
2 godz.
Yaourt glacé façon stracciatella
6h 10min
Glace à la brioche
5h
Sucre à la noix de muscade et au chocolat
5 Min
Sucre au thym
Brak ocen
Glace à la menthe
3h 20min
Pâte à tartiner sans sucre
10 min
Glace chocolat-cannelle
12h
Pâte à tartiner express
15min
Yaourt aux biscuits Maria
12h 15min
Biscuits au café
1h
Glace au café
12h