
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de pain d'épices coupé en morceaux
- 75 g de chocolat au lait détaillé en morceaux
- 180 g de lait
- 40 g de purée d'amande (voir "Conseil(s)")
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 1278 kcal / 5362 kJ
- Białko
- 24 g
- Tłuszcz
- 57 g
- Węglowodany
- 162 g
- Błonnik
- 8 g