Pâte à tartiner au pain d'épices

Pâte à tartiner au pain d'épices

4.0 24 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
1 bocal

Składniki

  • 150 g de pain d'épices coupé en morceaux
  • 75 g de chocolat au lait détaillé en morceaux
  • 180 g de lait
  • 40 g de purée d'amande (voir "Conseil(s)")

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 bocal

Białko 24 g
Kalorie 5362 kJ / 1278 kcal
Tłuszcz 57 g
Błonnik 8 g
Węglowodany 162 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...