Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 700 g de jus d'abricot
- 100 g de sucre en poudre
- 50 g de liqueur d'amande, type Amaretto
- 300 g de rhum blanc
- Wartości odżywcze
- na 1 bouteille
- Kalorie
- 3590 kJ / 857 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 104 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Confiture de vin aux épices
12 godz.
Lassi à la rose
10min
Marsala chaud
Pas d’évaluation
Jus acidulé à la pomme
10min
Liqueur de vin chaud
20min
Le caribou
5min
Liqueur kiba
30min
Jus de tomate
10min
Tequila au citron vert
5min
Liqueur aux fruits rouges
25min
Cocktail Spritz aux agrumes
12 godz.
Moutarde à la figue
1h