Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de farine de blé
- 70 g de sucre en poudre
- 100 g amande décortiquée
- 50 g noisette
- 200 g de blé en grains
- 2 sachets de levure boulangère sèche
- 20 g de cacao en poudre
- ½ c. à café de sel
- 100 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 80 g de canneberges déshydratées
- 60 g de flocons d'avoine
- Wartości odżywcze
- na 1 tranche
- Kalorie
- 730 kJ / 174 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 25 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 3.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chausson aux pommes
1h 30min
Brioche au chocolat
5óra 15p
Baguette viennoise
4h 25min
Nonnettes au cassis
1h 40min
Pain à la feta et aux olives
5óra 15p
Poudre au caramel
1h
Bretzels sucrés
4 Std.
Pain aux algues
2h 45min
Croissants briochés à la confiture de myrtilles
4h 10min
Petits pains aux raisins
24h
Biscuits au café
1h
Biscuits à la confiture
1h