Urządzenia i Akcesoria
Baguette dolce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
4 pezzi
Składniki
-
260 g di latte parzialmente scremato
-
15 g di lievito di birra fresco
-
500 g di farina tipo 0 + q.b.
-
100 g di burro morbido
-
40 g zucchero
-
1 cucchiaino di sale
-
acqua q.b.
-
1 uovo sbattuto
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
17 g
Kalorie
3005 kJ /
712 kcal
Tłuszcz
24.8 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
102.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Colazione a Parigi
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Baguette
4 godz.
Pane al latte
2 godz. 20 min
Pane alle olive
2 godz. 20 min
Pane tipo ciabatta
26 godz.
Preimpasto per pane
24 godz. 30 min
Pane ebraico (Challah)
3 godz. 30 min
Pane con farina di mais
5 godz. 5 min
Brioches
4 godz. 50 min
Brioche morbide molisane
7 godz.
Bottoncini al latte semidolci
5 godz. 10 min
Ciabattine veloci
3 godz. 10 min
Rosette
5 godz. 20 min