Urządzenia i Akcesoria
Pumpkin Kaya
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
2 jars
Składniki
-
water500 g
-
pumpkin flesh only, cut in cubes (3 cm)600 g
-
raw cashew nuts soaked for 30 minutes100 g
-
pandan leaf lower part only (10 cm) (see tips)1
-
molasses powder100 g
-
½ tsp rock saltbamboo salt½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 jar
Białko
11 g
Kalorie
2414 kJ /
577 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
10 g
Węglowodany
91 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Everyday Vegan
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Pineapple Tarts
1 godz. 30 min
Killer Toast
2 godz.
Homemade Fish Ball Soup
2 godz.
Homemade Soy Milk
35 min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1 godz.
Inti kelapa (sweet coconut filling)
15 min
Soy milk
24 godz. 30 min
Dou sha (red bean paste)
49 godz. 10 min
Wholemeal Mantou
1 godz.
Kaya (coconut jam)
1 godz. 10 min
Inti Kelapa (Sweet Coconut Filling)
15 min
Homemade Pandan Kaya
55 min