Urządzenia i Akcesoria
Pulut Panggang (Grilled Rice Packets)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
16 pieces
Składniki
-
coconut milk480 g
-
Thai glutinous rice soaked for 2 hours360 g
-
salt1 tsp
-
pandan leaves tied into knots10
-
dried shrimp floss150 g
-
water1200 g
-
banana leaf cut in 16 pieces (15 cm x 8 cm)1
-
oil for greasing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
3 g
Kalorie
806 kJ /
193 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
1.6 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pulut Inti (Glutinous Rice With Sweet Coconut)
50 min
Kuih Ketayap (Crêpes With Sweet Coconut Filling)
20 min
Kuih Ko Sui (Steamed Palm Sugar Rice Cake)
1 godz. 10 min
Pulut Tai Tai (Steamed Blue Glutinous Rice)
2 godz. 35 min
Pineapple Tarts
1 godz. 30 min
Inti kelapa (sweet coconut filling)
15 min
Kuih ketayap (crêpes with sweet coconut filling)
55 min
Kuih Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1 godz. 40 min
Dried Shrimp Sambal
55 min
Nyonya Spice Paste
15 min
Serunding Udang Kering (Dried Shrimp Floss)
1 godz.
Roti Canai (Roti Prata)
3 godz. 55 min