Urządzenia i Akcesoria
Pulut Panggang (Grilled Rice Packets)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
16 pieces
Składniki
-
coconut milk480 g
-
Thai glutinous rice soaked for 2 hours360 g
-
salt1 tsp
-
pandan leaves tied into knots10
-
dried shrimp floss150 g
-
water1200 g
-
banana leaf cut in 16 pieces (15 cm x 8 cm)1
-
oil for greasing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
3 g
Kalorie
806 kJ /
193 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
1.6 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pulut Inti (Glutinous Rice With Sweet Coconut)
50 min
Serunding Udang Kering (Dried Shrimp Floss)
1 godz.
Kuih Ko Sui (Steamed Palm Sugar Rice Cake)
1 godz. 10 min
Tom Yam Mee Hoon
30 min
Inti kelapa (sweet coconut filling)
15 min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40 min
Kuih Ketayap (Crêpes With Sweet Coconut Filling)
20 min
Ondeh-Ondeh Cupcakes
1 godz. 15 min
Inti Kelapa (Sweet Coconut Filling)
15 min
Nasi Lemak
45 min
Nasi Lemak
45 min
Pau Sambal (Malaysia Burger)
1 godz.