
Urządzenia i Akcesoria
Crema di piselli
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
8 porzioni
Składniki
-
di cipolle a metà150 g
-
di burro20 g
-
di piselli freschi (peso netto) o surgelati1000 g
-
di acqua600 g
-
di dado per brodo di pollo1 cucchiaino
-
di panna (min. 30% di grassi)200 g
-
di sale½ cucchiaino
-
di pepe nero in polvere2 pizzichi
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
187 kcal /
778 kJ
Białko
7 g
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
12 g
Błonnik
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Assaggi di mondo
5 Przepisów
Włochy
Włochy