Zuppa di farro alla contadina

Zuppa di farro alla contadina

4.8 228 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 porzioni

Składniki

  • di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
    50 g
    50 g di pecorino, (3 cm)
  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate e asciugate
    1 mazzetto
  • scalogno a metà
    1
  • di sedano a pezzi (2 cm)
    30 g
  • di sedano rapa a pezzi (2 cm)
    250 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di polpa di zucca a pezzi (2 cm)
    250 g
  • di brodo vegetale
    900 g
    900 g di acqua
  • di erbe aromatiche fresche miste (timo, rosmarino, maggiorana), le foglie e gli aghi lavati e asciugati
    1 mazzetto
  • di farro
    150 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di fagioli borlotti in scatola, scolati dal loro liquido
    150 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 212 kcal / 887 kJ
Białko 10.1 g
Tłuszcz 8.8 g
Węglowodany 24.5 g
Błonnik 3.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...