Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La garniture
- 300 g de fraises fraîches
- 120 g de sucre en poudre
-
1 - 2
g d'agar-agar
lub 4 feuilles de gélatine alimentaire
Le biscuit
- 2 œufs
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 50 g de sucre en poudre
- 50 g de farine de blé
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 294 kJ / 69 kcal
- Białko
- 1.3 g
- Węglowodany
- 14.3 g
- Tłuszcz
- 0.9 g
- Błonnik
- 0.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Roulés briochés au chocolat
2 godz. 40 min
Pains au lait fourrés (Découverte)
45 min
Comme un biscuit BN®
1sa 30 dk
Sticks de meringue choco-noisettes
2sa
Gâteau de Pâques
1h 50 min
Gâteau roulé à la confiture
30 min
Pain au lait à la crème vanillée
40 min
Brioche suisse aux pépites de chocolat
6 Std. 15 Min
Minicookies aux guimauves
55min
Sablés viennois au chocolat
50 min
Biscuits spirales chocolat-vanille
1sa 30 dk
Biscuit roulé
1h 50 min