Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La garniture
- 300 g de fraises fraîches
- 120 g de sucre en poudre
-
1 - 2
g d'agar-agar
lub 4 feuilles de gélatine alimentaire
Le biscuit
- 2 œufs
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 50 g de sucre en poudre
- 50 g de farine de blé
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 294 kJ / 69 kcal
- Białko
- 1.3 g
- Węglowodany
- 14.3 g
- Tłuszcz
- 0.9 g
- Błonnik
- 0.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Comme un biscuit BN®
1 Std. 30 Min
Pains au lait fourrés (Découverte)
45min
Goûters fondants au chocolat
1h
Poudre au caramel
1h
Roses des sables
1 Std. 30 Min
Biscuits croquants choco coeur tendre caramel
2 godz. 35 min
Gâteaux moelleux fourrés au lait
1 Std. 30 Min
Cookies aux 3 chocolats
50min
Biscuits spirales chocolat-vanille
1 Std. 30 Min
Brookie
1h
Langues de chat à la vanille
15 Min
Sablés bretons
50min