Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Piononos
- 4 huevos L
- 100 g de azúcar
- 2 cucharaditas de miel
- 2 cucharaditas de vainilla líquida
- 100 g de harina de repostería
- 4 huevos (L)
Crema de relleno
- 350 g de mantequilla (a temperatura ambiente) en trozos
- 120 g de leche
- 120 g de azúcar glas
- 60 g de cacao puro en polvo
Cobertura
- 200 g de nata
- 200 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 100 g de nueces peladas troceadas
- 4 - 6 nueces en mitades
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2504 kJ / 599 kcal
- Białko
- 9.2 g
- Węglowodany
- 36.9 g
- Tłuszcz
- 46.1 g
- Błonnik
- 2.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pastel de crema bávara de yogur y naranja
13u. 30min
Cheesecake de melocotón con flores comestibles
4 Std. 25 Min
Berlinesas rellenas de crema
4h 20min
Tarta de chocolate con bizcocho de zanahoria y piña
5h 30min
Bizcocho de chocolate de claras de huevo
2小时 10 分钟
Tarta de flan de chocolate con profiteroles
4 Std. 30 Min
Tarta de chocolate blanco y negro
1 Std. 25 Min
Cheesecake tricolor
4 Std. 30 Min
Brazo gitano de café
1 Std. 30 Min
Cheesecake de frambuesas
3u. 25min
Brazo gitano relleno de crema pastelera y dulce de leche
2 Std. 35 Min
Tarta de manzana con glaseado de albaricoque
1 Std. 10 Min