Urządzenia i Akcesoria
Steamed Pork Patty With Rice
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
minced pork200 g
-
sugar½ tsp
-
white pepper powder for seasoning1 pinch
-
pickled cabbages (tung choy) soaked for 5 minutes20 g
-
sesame oil dark (roasted)1 tsp
-
water3 tbsp
-
eggs4
-
salt adjust to taste1 pinch
-
water1400 g
-
long-grained white rice rinsed200 g
-
French beans trimmed80 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
18 g
Kalorie
1414 kJ /
338 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
0.7 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Asian All-in-One
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Taiwanese three cup chicken
20 min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Pineapple Pork Ribs
1 godz. 10 min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 godz. 10 min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Braised pork belly
55 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Rice Wine Chicken
30 min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 godz. 10 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min