Urządzenia i Akcesoria
Roasted Pork Belly with Leek Stir-Fry
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves3
-
cooking oil20 g
-
roasted pork cut in 1 cm strips300 g
-
leek cut in 3 cm strips5 sprigs
-
light soy sauce2 tsp
-
water20 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 tsp
-
sugar½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
106 mg
Białko
22 g
Kalorie
979 kJ /
234 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Ang Chow Chicken (Red Fermented Rice Wine Chicken)
1 godz. 25 min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 godz. 10 min
Salted Vegetables Duck Soup
2 godz. 5 min
Mapo tofu
15 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Taiwanese three cup chicken
20 min
Yam Rice
45 min
Tomato-egg soup
20 min
Rice Wine Chicken
30 min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min