Roasted Pork Belly with Leek Stir-Fry
TM6 TM5

Roasted Pork Belly with Leek Stir-Fry

3.3 (6 ocen)

Składniki

  • 3 garlic cloves
  • 20 g cooking oil
  • 300 g roasted pork, cut in 1 cm strips
  • 5 sprigs leek, cut in 3 cm strips
  • 2 tsp light soy sauce
  • 20 g water
  • 1 tsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
  • ½ tsp sugar

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
979 kJ / 234 kcal
Białko
22 g
Węglowodany
19 g
Tłuszcz
8 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Błonnik
2 g
Sód
106 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy