Urządzenia i Akcesoria
Roasted Pork Belly with Leek Stir-Fry
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves3
-
cooking oil20 g
-
roasted pork cut in 1 cm strips300 g
-
leek cut in 3 cm strips5 sprigs
-
light soy sauce2 tsp
-
water20 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 tsp
-
sugar½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
106 mg
Białko
22 g
Kalorie
979 kJ /
234 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pineapple Pork Ribs
1 godz. 10 min
Sweet and Sour Pork Ribs
45 min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1 godz. 15 min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Braised pork belly
55 min
Braised Pork and Egg with Rice
45 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Yam Rice
45 min
Rice Wine Chicken
30 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 godz. 5 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min