Urządzenia i Akcesoria
Sandwiches with Spinach Pesto
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
6 portion
Składniki
-
water200 g
-
butter, unsalted cut in pieces, plus extra for greasing70 g
-
plain flour500 g
-
4 g dried instant yeastfresh yeast crumbled10 g
-
caster sugar1 tsp
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
Parmesan cheese cut in pieces50 g
-
baby spinach, fresh150 g
-
garlic clove1
-
roasted, unsalted cashew nuts50 g
-
extra virgin olive oil120 g
-
ground black pepper1 - 2 pinch
-
salad
-
mixed vegetables (e.g. cucumber, red pepper, courgette, yellow pepper, olives...)
-
eggs hardboiled, cut in slices1 - 2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
506 mg
Białko
17 g
Kalorie
2801 kJ /
669 kcal
Tłuszcz
38 g
Błonnik
4.2 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Węglowodany
64 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Wholemeal Flour Tortillas
1 godz.
Pasta with Hearty Vegetable Sauce
30 min
Oats, Coconut and Honey Balls
25 min
Almond Milk, Banana and Almond Butter Smoothie
5 min
Salad juice
5 min
Sweet beet
10 min
Orange, Carrot and Lemon Vitamin Juice
10 min
Spirulina Smoothie
5 min
Porridge with Pear Compote
25 min
Mini Banana and Oat Bakes
20 min
Porridge with Almond Milk and Chia Seeds
20 min
Sugar Free Banana Bread
1 godz. 15 min