Urządzenia i Akcesoria
Butternut mac and cheese
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Macadamia crumb
-
bread of choice2 slices
-
macadamia nuts1 tbsp
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
Creamy butternut sauce and pasta
-
butternut pumpkin peeled and cut into pieces (approx. 2-3 cm)300 g
-
brown onion (approx. 180 g), cut into quarters1
-
garlic cloves2
-
stock paste (see Tips)2 tsp
-
filtered water700 g
-
nutritional yeast (see Tips)2 tbsp
-
lemon juice1 tbsp
-
dried macaroni pasta (egg free)250 g
-
broccoli cut into florets (approx. 2 cm)150 g
-
frozen corn kernels150 g
-
frozen peas150 g
-
vegan Parmesan cheese to serve (see Tips)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
20.3 g
Kalorie
1794.2 kJ /
427.2 kcal
Tłuszcz
7.9 g
Błonnik
16 g
Węglowodany
61.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hearty lentil chilli
50 min
Sweetcorn and potato chowder
40 min
Lentil and pumpkin pot pies
1 godz. 25 min
Millet cashew stir-fry
30 min
Sweet potato lasagne
1 godz. 20 min
Potato and green pea curry
50 min
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55 min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 godz. 35 min
Three-bean shepherd's pie
26 godz.
Zucchini, lentil and coconut stew
30 min
Tomato pasta with vegetables and feta
30 min
Lentil bolognese
30 min