Urządzenia i Akcesoria
Apple, rhubarb and goji berry crumble with vanilla cashew cream
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
Vanilla cashew cream
-
raw cashews (see Tips)150 g
-
vanilla bean paste¼ tsp
-
water80 g
-
rice malt syrup1 tbsp
Crumble
-
raw almonds (see Tips)50 g
-
rolled oats50 g
-
coconut sugar30 g
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground ginger¼ tsp
-
coconut oil20 g
Apple, rhubarb and goji berry compote
-
rhubarb cut into pieces (approx. 3 cm)500 g
-
Pink Lady apple cored and cut into quarters1
-
freshly squeezed orange juice50 g
-
rice malt syrup30 - 60 g
-
vanilla bean split into halves lengthways, with seeds scraped1
-
dried goji berries2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
25.7 mg
Białko
14 g
Kalorie
2369 kJ /
564 kcal
Tłuszcz
32 g
Błonnik
11 g
Tłuszcz nasycony
8.2 g
Węglowodany
50 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stewed apples with walnut crumble topping
25 min
Custard
10 min
Carrot and coriander soup
30 min
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30 min
Apple sponge pudding
1 godz. 20 min
Gluten free shortbread
1 godz. 20 min
Gluten free sticky date puddings
1 godz. 5 min
Gluten free scones
30 min
Nutty pancakes with stone fruit compote
1 godz.
Rhubarb and strawberry fool
2 godz. 15 min
Hearty seven vegetable soup
30 min
Buckwheat and date bliss balls
24 godz. 20 min