Ravioli al radicchio rosso e noci (vegan)

Ravioli al radicchio rosso e noci (vegan)

4.4 19 ocen
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 1 godz. 40 min
6 porzioni

Składniki

Ripieno
  • 30 g di gherigli di noci
  • 1 scalogno a metà
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 250 g di radicchio rosso di Verona a listarelle (1-2 cm)
  • ½ cucchiaino di sale preferibilmente integrale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
  • 200 g di tofu naturale a pezzi
  • 20 g di lievito alimentare in scaglie
  • 1 cucchiaio di pangrattato
Pasta
  • 200 g di farina di semola di grano duro
  • 120 g di bevanda a base di soia non dolcificata
  • 1 pizzico di curcuma in polvere
Terminare la preparazione
  • 1 - 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
  • 20 g di formaggio vegano tritato (opcjonalnie)

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 233.5 mg
Białko 9.9 g
Kalorie 1184.6 kJ / 283.1 kcal
Tłuszcz 14.2 g
Błonnik 6.4 g
Tłuszcz nasycony 2.2 g
Węglowodany 32.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...