Urządzenia i Akcesoria
Marinatura all'aceto balsamico e peperoncino
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
1 Ricetta completa
Składniki
-
2 peperoncini piccanti freschi
-
50 g di cipollotti a pezzi
-
80 g di olio extravergine di oliva
-
1 pizzico di sale
-
70 g di aceto balsamico
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Ricetta completa
Białko
1 g
Kalorie
3602 kJ /
961 kcal
Tłuszcz
80.1 g
Węglowodany
34.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Un mare di sapore
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Petto d'anatra all'uva
1h 10min
Caldo poblano
35min
Brodetto di Porto Recanati
55min
Panzanella di pane multicereali
5h 20min
Zuppa di vongole e uova
40min
Carbonada
1h
Minestra sudicia
5h
Bavette pancetta e finferli
40min
Pappardelle umbre al pomodoro
1h
Minestra di vongole con maltagliati
1h 30min
Sugo all'arrabbiata
20min
Sugo all'amatriciana
50min