![Marinatura all'aceto balsamico e peperoncino Marinatura all'aceto balsamico e peperoncino](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/258635.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 peperoncini piccanti freschi
- 50 g di cipollotti a pezzi
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 70 g di aceto balsamico
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 3602 kJ / 961 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 34.1 g
- Tłuszcz
- 80.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cachupa de peixe
50 Min
Cipolle ripiene di verdure
1sa 20 dk
Manzo alla Stroganoff
1 Std.
Maltagliati di farina di mais al ragù
2h 10min
Goulash ungherese
1 godz. 45 min
Crema di melanzane e peperoncini
35 Min
Panzanella di mare
45 Min
Maiale brasato con uovo e riso
45 Min
Straccetti di maiale con noodles e verdure
1ωρ. 10 λεπτ.
Gulash tirolese
1 godz. 30 min
Bocconcini di maiale alle cipolle
50 Min
Verdure in umido
40 Min