Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g di mandorle pelate
- 105 g di zucchero
- 10 g di acqua
- 80 g di burro a temperatura ambiente, a tocchetti
- 1 cucchiaino di essenza di mandorla
- 1 uovo
- 80 g di farina tipo 00
- 40 g di fecola di patate
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 407.5 kJ / 97.4 kcal
- Białko
- 1.1 g
- Węglowodany
- 12.4 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.7 g
- Błonnik
- 0.2 g
- Sód
- 4.4 mg